25 янв. 2008 г., 21:30

Пристан - на Б 

  Поэзия » Любовная
794 0 6

Душата ми... Ранена птица...

Разкъсва се болезнено на две...

И дири топлите зеници...

Жарта на твоите ръце...

В ромона тих на дъжда...

В шума на морето тревожно...

Пристан за мойта душа

е тази любов - невъзможна...

Болка, желание... Зов...

Едничка зная как боли...

Блян мой... Невъзможна любов...

Пристан единствен...

Къде ли си ти?...

© Райна Недялкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??