Снощи прочетох от едни - путинисти:
”В Украйна живеят милЬОни нацисти.
Войната на Кремъл, била, справедлива.
Путин - момчето, затова ги избива!
Зеленски е клоун - той шмърка амфети.
Отново към Киев да хвръкнат ракети.
Крим е съветски, а Чечня, си е руска.
Да грабнат - Одеса - ей тъй - за закуска.
След нея, Молдова, а после, Варшава.
Да стигнат и в нашата, древна държава.
Да върнат режима, да спуснат завеси
за всякакви западни, джендър намеси.”
Така, тук ще цъфнем и края ще вържем.
Съветски солдати, пристигайте бърже!
Юри
Йовев
Октомври
2022 г.
© Yuri Yovev Все права защищены