19 дек. 2008 г., 09:35

Пристигам 

  Поэзия » Любовная
708 0 7

Пристигам

Пристигам в жар и пламък
с армия от демони на черни коне
и ще разбия непристъпния ти замък,
ще пленя гордото ти сърце.

И ще го затворя в златна клетка,
с веранда и без врата
и ще чакам да осъзнаеш проклетата грешка,
и да прегърнеш самотната ми душа!

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??