Dec 19, 2008, 9:35 AM

Пристигам 

  Poetry » Love
704 0 7

Пристигам

Пристигам в жар и пламък
с армия от демони на черни коне
и ще разбия непристъпния ти замък,
ще пленя гордото ти сърце.

И ще го затворя в златна клетка,
с веранда и без врата
и ще чакам да осъзнаеш проклетата грешка,
и да прегърнеш самотната ми душа!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??