25 дек. 2016 г., 22:27

Пристрастих се 

  Поэзия » Философская
1279 3 5

Пристрастих се

 

Пристрастих се!

Към таблетките за тревожност,

към голямото лутане,

към вечното безвремие,

към простодушието,

към ограниченията!

 

         Пристрастих се!

         Към чезнещите човешки индивиди,

         към необичайните намерения,

         към споделените моменти,

         към социалните експерименти!

 

Пристрастена съм!

Към невъзможните промени

и желаното съвършенство!

 

 

05.07.2016 г.

 

© Ирена Емилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??