25.12.2016 г., 22:27 ч.

Пристрастих се 

  Поезия » Философска
1135 3 5

Пристрастих се

 

Пристрастих се!

Към таблетките за тревожност,

към голямото лутане,

към вечното безвремие,

към простодушието,

към ограниченията!

 

         Пристрастих се!

         Към чезнещите човешки индивиди,

         към необичайните намерения,

         към споделените моменти,

         към социалните експерименти!

 

Пристрастена съм!

Към невъзможните промени

и желаното съвършенство!

 

 

05.07.2016 г.

 

© Ирена Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??