13 дек. 2011 г., 20:30

Пристъп 

  Поэзия
346 0 0

Като снаряд се забива болката ми

в съзнанието ми и става на прах,

оплитам се в мрежи от канап

и се приспивам във безвремие,

мигрената е светът ми днес

и в него съм ударена от камък

и превърната в плач,

виждам цветове на дъга

и звуци на кларинет,

заспивам в топлината на хапчета

и си спомням здрави дни

и бягане по пътека от цветя.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??