10 мая 2009 г., 09:00

Привличане 

  Поэзия » Любовная
495 0 0

Когато те видях отново,

хладна тръпка мина през мен.

Усетих как ме привличаш горещо,

на мига се влюбих в теб.


Потънах в твоите очи,

загубих се в мисълта за теб.

Веднага бликнаха мечти,

бе като сензация за мен.


С поглед изпивах те отстрани,

жадно поглъщах ти парфюма.

Не откъсвах от теб очи,

с наслада слушах всяка твоя дума.


Декември 2006

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??