May 10, 2009, 9:00 AM

Привличане 

  Poetry » Love
492 0 0

Когато те видях отново,

хладна тръпка мина през мен.

Усетих как ме привличаш горещо,

на мига се влюбих в теб.


Потънах в твоите очи,

загубих се в мисълта за теб.

Веднага бликнаха мечти,

бе като сензация за мен.


С поглед изпивах те отстрани,

жадно поглъщах ти парфюма.

Не откъсвах от теб очи,

с наслада слушах всяка твоя дума.


Декември 2006

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??