26 июл. 2009 г., 21:46

Приятел 

  Поэзия » Другая
593 0 2

ПРИЯТЕЛ

 

Приятел в нужда се познава, казват,
но не с такава нужда търся те сега,
душата ти красива е и нежна
и искам с тебе днес да повървя.

От думите ти се разлива сладост мека,
в сърцето ми прелива доброта,
ако за миг престана да те слушам,
загубила бих нишката на близостта.

Запазвам мислите безценни надълбоко
и скътвам спомен мил за вечността.
Ти знай, че утре пак ще те повикам -
да стоплиш молещата ми душа.

© Невен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??