Jul 26, 2009, 9:46 PM

Приятел 

  Poetry » Other
592 0 2

ПРИЯТЕЛ

 

Приятел в нужда се познава, казват,
но не с такава нужда търся те сега,
душата ти красива е и нежна
и искам с тебе днес да повървя.

От думите ти се разлива сладост мека,
в сърцето ми прелива доброта,
ако за миг престана да те слушам,
загубила бих нишката на близостта.

Запазвам мислите безценни надълбоко
и скътвам спомен мил за вечността.
Ти знай, че утре пак ще те повикам -
да стоплиш молещата ми душа.

© Невен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??