5 авг. 2008 г., 07:55

Приятел да имаш 

  Поэзия » Оды и поэмы
826 0 0
Приятел да имаш е прекрасно!
Знам, че на всички това е ясно!
Без приятел до себе си е ужасно!


Сам да си е лошо!
Всички сме на ясно с това!
Приятел до себе си верен

да имаш е прекрасно!
Знам, на всички това е ясно!
Ако си без приятел, ти е трудно!


Защото ако нямаш приятел,
си сам в този свят голям!
Ако го имаш, е добре!

Той с теб ще бъде,
няма да ти създава проблеми!

Знай, че без приятел животът е много тежък!


© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??