Да знаеш кога му позвъниш след полунощ в един
да се отзове и той е само един
"Темная ночь, только пули свистят по степи
Только ветер гудит в проводах, тускло звезды мерцают"
и знаеш той ще е там..
Никога не сме се чувствали длъжни един на друг
всичко заемано връщаме си
и прощаваме си винаги
?Верю в тебя, в дорогую подругу мою
Эта вера от пули меня темной ночью хранила...
Седемдесет да ги направя, зидам му чешма от камък
с изглед на запад
...Смерть не страшна, с ней встречались не раз мы в степи
Вот и теперь надо мною она кружится...
Приятел, Крум, един
© Stew Carrey Все права защищены