25 мая 2004 г., 13:31

Приятел за теб 

  Поэзия
2051 0 0
Ако искаш да имаш приятел,
на когото да вярваш докрай!
Нечакай,нечакай тогава
потърси го във своето сърце.

А после ще бъдеш щастлива,
щастлива че имаш приятел,
приятел когото обичаш,
но не на шега.

Ако искаш да имаш приятел,
който да бъде до теб,
потърси го мила нечакай,
защото е време за теб.

© Лазар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??