1 нояб. 2008 г., 10:39

Приятел завинаги 

  Поэзия » Гражданская
761 1 1
Една любов,
едно приятелство.
Един живот,
едно предателство.
Грешка направих една,
но защо на такава цена?

Прости,приятелю мой!
Времето искам да върна,
за да мога пак
да те прегърна!
Пред целия свят искам да извикам:
"ЛИПСВАШ МИ!",
но нямам сили!

Приятелю мои,
чуй гласа ми,
чуй зова ми!
Викам името ти в нощта,
но дали ме чуваш,
дори тя не знае -
лунната светлина.

Но напред ще продължа,
дори и да сгреша,
защото вярвам, че някой
над мене бди
и знам, че това си ТИ!

© Катерина Илиянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??