по Х. Букай
Приятели искрени да имаш е най-голямото богатство.
Обаче след като си с крак един, не търси сред здравите отклик.
-Чакай! Накъде със таз резачка?
Недей налага равновесие в
"екологичната" система!
Сълзите избърши и вярвай имаш шанс.
Тежко е твоето бреме, но и кратко е знай.
Невидими помощници над тебе бдят.
Вдигни глава и вярвай посееш ли сълзи ще жънеш радост.
© СИНЬО ЛЯТО Все права защищены