В щастие и тъга вие подкрепяте моята душа,
без вас дъждът би бил студен, а нощта - страшна.
Вие сте моят пристан и моето спасение,
за да продължавам напред давате ми вдъхновение.
Знайте, че можете винаги да разчитате на мен,
винаги, във всеки час и ден.
Обичам ви, приятели!
© Теди Все права защищены