27.03.2010 г., 23:28 ч.

Приятели 

  Поезия
380 0 0

В щастие и тъга вие подкрепяте моята душа,

без вас дъждът би бил студен, а нощта - страшна.

Вие сте моят пристан и моето спасение,

за да продължавам напред давате ми вдъхновение.

Знайте, че можете винаги да разчитате на мен,

винаги, във всеки час и ден.

Обичам ви, приятели!

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??