18 июл. 2009 г., 00:06

Приятели 

  Поэзия » Другая
557 0 0

Нито ангел, нито дявол съм аз,
но ти сама нарече ме дявол с ангелска душа.
Нито дявол, нито ангел си ти,
но аз сам дадох ти ангелскa усмивка.

Доубий ме с нежното си острие,
ако някой ден те предам лекомислено!
Доубий дявола в мен,
ако те кара да страдаш по моя вина!

Ангел с нежно и изваяно тяло,
което погледна в дяволската ми душа,
за да открие плача на малкото дете!
Ангел с ангелска усмивка си ти!

Наричам те с хиляди имена,
но само едно ще те събере с мен!
Ангел или дявол не сме ти и аз,
а просто приятели, верни до гроб!

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??