19 сент. 2008 г., 07:14

Приятели 

  Поэзия
452 0 1

Припкат две деца
по безкрайните поля,
хванати за ръка
и с песен на уста.

 

Скачат и бягат те,
тичат след стадото овце,
смеят се не спират
и в игрите се улисат.

 

Вече е време да се прибират,
но не искат те да спират.
Не искаха те да се разделят,
а живота си в игри да споделят.

 

Тези деца бяхме аз и ти,
не си забравила това дори за миг, нали?
Аз също го помня, приятелко моя най-добра,
и никога от теб не ще се отделя!

© Дамян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??