27 мая 2008 г., 14:32

Приятели ЗАВИНАГИ! 

  Поэзия
1889 0 1

Приятели ЗАВИНАГИ

Приятелю любим.

Мил, незаменим.

Благодаря ти за това,

че вярваш в мен и досега!

Благодаря ти и за дните,
в които спираше сълзите,
и за безкрайните ни нощи,

в които търсеше усмивката ми още!
 

Благодаря ти за това,

че ми прощаваше греха
и с твоята усмивка драга

даряваше ме с радост блага!

В моментите ми трудни
намираше ти думи мъдри,
а обичта ти безгранична
ми дава силата за всичко!

Двете ти очи звездици,

със своите безброй искрици
тъмнината ми огряват
и никога не ме забравят!

О, другарю верен,

бъди ми все тъй предан!

И завинаги помни,
че приятели сме най-добри!!!
 

© Илияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ей това е приятелство! Винаги да спира сълзите,пък ако не може да ги спре-ще поплаче с теб!
    Хареса ми много!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??