2 февр. 2007 г., 21:22

Приятелко!!! 

  Поэзия
1613 0 0
 

Приятелко любима,благодаря,

за всички мигове красиви!

Ти ми даде живот прекрасен,

дари ме с много усмивки и щастие!

Утешаваш ме непрестанно,

След тежкия край на любовта,

даваш ми надежда огромна,за това,

че ще се завърне той,нещастника,

усъдил сърцето ми на самота!

Безкрайно аз ти благодаря,

за всичко сторено досега!

Мога и да продължа,

защото зная,

че ти ще ме подкрепяш

и аз ще ти върна тази доброта!!!
                                       
                                               Посветено на най-добрата ми приятелка-Костадинка!!!

© Диди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??