Feb 2, 2007, 9:22 PM

Приятелко!!! 

  Poetry
1607 0 0
 

Приятелко любима,благодаря,

за всички мигове красиви!

Ти ми даде живот прекрасен,

дари ме с много усмивки и щастие!

Утешаваш ме непрестанно,

След тежкия край на любовта,

даваш ми надежда огромна,за това,

че ще се завърне той,нещастника,

усъдил сърцето ми на самота!

Безкрайно аз ти благодаря,

за всичко сторено досега!

Мога и да продължа,

защото зная,

че ти ще ме подкрепяш

и аз ще ти върна тази доброта!!!
                                       
                                               Посветено на най-добрата ми приятелка-Костадинка!!!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??