6 июн. 2007 г., 20:07

Приятелко моя 

  Поэзия
724 0 3
Капят сълзи от очите,
Лице изкривено от болка.
Сърце ограбено вече,
Отнесе го той надалече.

Но ти не плачи,недей да тъгуваш,
Не заслужава той тази любов.
Приятелко моя недей да униваш,
Ще срещнеш друг в този живот.

И колкото болка да има в сърцето
Със мене ти сподели.
Готова съм с тебе да страдам в живота,
Приятелка моя си ти!

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??