6 jun 2007, 20:07

Приятелко моя 

  Poesía
715 0 3
Капят сълзи от очите,
Лице изкривено от болка.
Сърце ограбено вече,
Отнесе го той надалече.

Но ти не плачи,недей да тъгуваш,
Не заслужава той тази любов.
Приятелко моя недей да униваш,
Ще срещнеш друг в този живот.

И колкото болка да има в сърцето
Със мене ти сподели.
Готова съм с тебе да страдам в живота,
Приятелка моя си ти!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??