Приятелко скъпа, недей да тъгуваш!
На мрака зловещ недей да робуваш!
Към светлия ден лице обърни
и знай, ще се сбъднат твойте мечти!
Бъди като феникс птица красива,
от душата махни пелерината сива,
силната си вяра в любовта възроди
и болката сърдечна с лекота захвърли!
При тебе ще дойде щастие чудно
и нищо няма да ти бъде трудно,
животът ще е като земен Рай
и няма любовта да има край!
© Галина Все права защищены
Поздрав и прегръдка!