14.09.2007 г., 19:24 ч.

Приятелко скъпа (на Радостина) 

  Поезия
898 0 2
 

Приятелко скъпа, недей да тъгуваш!

На мрака зловещ недей да робуваш!

Към светлия ден лице обърни

и знай, ще се сбъднат твойте мечти!



Бъди като феникс птица красива,

от душата махни  пелерината сива,

силната си вяра в любовта възроди

и болката сърдечна с лекота захвърли!



При тебе ще дойде щастие чудно

и  нищо няма да ти бъде трудно,

животът ще е като земен Рай

и няма любовта да има край!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??