1 авг. 2012 г., 18:25

Приятелство 

  Поэзия
381 0 0

 Любов

Защо ли... всеки

ползва думи непознати?

Защо ли...

бебето спира своя плач...

едва докоснато,

и дарявате с Усмивка...

Колко въпроси...

чакат своите отговори..

Колко тела...

се оставят без душа...

Само едно сърце е нужно

...да разпали...

вечен огън...

С Любов живеят смелите,

оставили страховете си

далеч в отминалите дни...

В любов обличат

своите души красиви

и тичат по-поляните с цветя...

Приятелството винаги остава...

там, където го е имало...

© Таня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??