Любов
Защо ли... всеки
ползва думи непознати?
Защо ли...
бебето спира своя плач...
едва докоснато,
и дарявате с Усмивка...
Колко въпроси...
чакат своите отговори..
Колко тела...
се оставят без душа...
Само едно сърце е нужно
...да разпали...
вечен огън...
С Любов живеят смелите,
оставили страховете си
далеч в отминалите дни...
В любов обличат
своите души красиви
и тичат по-поляните с цветя...
Приятелството винаги остава...
там, където го е имало...
© Таня Todos los derechos reservados