11 мая 2023 г., 16:45

Приятелство - по София Хоуп 

  Поэзия » Философская, Другая
337 1 3

Веднъж отдавна някой ме попита

обичам ли да ме харесват хората

Тогава отговорих без да мисля

Да ме обичат и  обичам е най-важното

 

Да ме харесват могат тези многото

които искат да ми бъдат приятели

Да ме обичат могат само хората

видели и сърцето и душата ми

 

И въпреки това решили се

да останат, да не ме напуснат

Да са до  мене във добро и лошо

и мои верни приятели  да бъдат

© Росица Георгиева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »

17 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??