29 окт. 2006 г., 23:05

Приятелю 

  Поэзия
607 0 4
Срещнахме се ние в Акварел
а ти държеше се като  петел:
Правеше фасони недоволни
и ме дразнеше с привички волни...

Мина време и разбрах,
че с мнението си за теб грешах!
Ти оказа се съвсем различен
от представата ми за човек безличен!

Затова те моля, ти прости ми
и завинаги приятелството си дари ми.
Нека да започнем отначало,
че всичко между нас да престане да е вяло...

За теб, приятелю любими,
написах този стих сега.
И ако съм сгрешила с нещо, поправи ме,
защото не искам да те нараня!




© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??