25 мар. 2007 г., 12:23

Приятли 

  Поэзия
801 0 6

В душата, когато е празно,
сърцето, когато боли,
очите, болезнено прашни,
до мен сте, ПРИЯТЕЛИ вий!

"Говорим" за вас и за мене,
за прости житейски неща.
И става светът по-приемлив,
щом срещне човек ДОБРОТА!

До мен сте, приятели, нищо,
че другите в ревност горят,
говорят, злословят, одумват.
Те, бедните духом, мълчат!


На всички нови прители от сайта, с много обич!






© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??