9 дек. 2005 г., 23:19

Признание 

  Поэзия
817 0 0
Любовта не може да се опише с думи.
Любовта е нещо красиво по между ни.
Когато се усмихнеш полодява моето сърце,
когато заспивам сънувам твото лице.
"Обичам те!" но защо ли нещо в сърцето ми ридае!?
Че то не може да обича дали ще си признае?
Болест черна тегне над него сега,
любовта за него е тъбу и лъжа.
Но ще можеш ли тази болка ти да излекуваш,
да ме обичаш без да се преструваш?
Любовта отминава,краят наближава,
буйният огън се превърна в жарава.
Самотата е отровна сърцето го знае,
но че не може да обича дали пак ще си признае!?

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??