Търся те
в себе си,
както морето,
свойте дълбини!
Искам те,
в нощта си,
както небето,
своите звезди!
Моля се,
да сме едно,
във всичките ни дни!
Чакам те,
като ухание,
сред слънчеви зари!
Твой съм,
като дъга,
окъпана в дъжда!
Твой съм,
като милувка,
с тръпнеща ръка!
Твой съм,
като безценна,
свята чистота!
Твой съм,
като всевечното,
да… Любовта!
© Ангел Филипов Все права защищены