19.12.2018 г., 10:13 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
478 0 3

Търся те 
в себе си,
както морето, 
свойте дълбини!
Искам те,
в нощта си,
както небето, 
своите звезди!
Моля се, 
да сме едно,
във всичките ни дни!
Чакам те,
като ухание,
сред слънчеви зари!
Твой съм,
като дъга,
окъпана в дъжда!
Твой съм,
като милувка,
с тръпнеща ръка!
Твой съм,
като безценна,
свята чистота!
Твой съм,
като всевечното,
да… Любовта!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??