Dec 19, 2018, 10:13 AM

Признание 

  Poetry » Love
477 0 3

Търся те 
в себе си,
както морето, 
свойте дълбини!
Искам те,
в нощта си,
както небето, 
своите звезди!
Моля се, 
да сме едно,
във всичките ни дни!
Чакам те,
като ухание,
сред слънчеви зари!
Твой съм,
като дъга,
окъпана в дъжда!
Твой съм,
като милувка,
с тръпнеща ръка!
Твой съм,
като безценна,
свята чистота!
Твой съм,
като всевечното,
да… Любовта!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??