3 июл. 2015 г., 16:05  

Проблем 

  Поэзия
592 0 0

 

 

 

     Имам ДНК проблем.

     Два хромозома 

     ни се сляха.

     Дали съм в теб -

     не знам, но ти си в мен...

     И перколясвам...

     Лудееш в душа ми

     нощ и ден,

     късаш я на части,

     а твоята е далечна 

     и студена...

     Ще се имунизирам -

     против измамно щастие...

     

   

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??