18 мая 2008 г., 09:03

Проблемът и разрешението 

  Поэзия » Другая
489 1 3
Проблемът и разрешението

Нямам принципи и морали,
никого не мразя, никого не боготворя,
но много ми писна от тъпанари
и тъпи, тъпанарски номера.

Че с тъпанари живея, работя и пия,
с тъпанари е пълен моят ден
и макар че понякога ги бия,
тъпанарите са вечният ми проблем.

И разбрах аз истина една:
ЗА ТЪПАНАРИ СЪТВОРЕН Е СВЕТА!

Но стига с тези номера,
сега аз се кълна,
че тъпанарския проблем пореден
ще разреша със А К  - ЧЕТИРИДЕСЕТ И СЕДЕМ.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??