22 мар. 2014 г., 18:53

Пробуждане 

  Поэзия
323 0 0

ПРОБУЖДАНЕ

 

Пробудих се от сън, като на малко бебе.

Прогледнах и с дълбоко чувство осъзнах,

че сънят ми бил е във заблуда,

а в живота - време пропилях...

 

Сънувах се сама на двора - в цветната леха

с любов, прегърнала усмихналото се небе.

Събудих се... и много исках не да тичам,

а да полетя със мощните криле на вятъра.

 

Пробудих се със силата на земно щастие,

във утрото на хиляди несбъднати мечти.

Пробудих се - и никога не исках да заспивам.

Да светя исках като морски фар.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??