14 янв. 2014 г., 20:06  

Продажници 3 

  Поэзия » Гражданская
312 0 0

Грях е продажбата на родната земя,

че родината е свят и красив идеал.

Но някои "лидери" никак не се срамят

да не изпитват към нея обич и жал!

Дали съвестта и разумът ще надделеят,

или делата на продажниците ще успеят*!?

Българино, не бъди безразличен и сляп,

защото тези недостатъци те правят слаб!

 

*Имат се предвид всички депутати, които гласуваха против мораториума за продажбата на българската земя.

 

https://www.facebook.com/events/578416952227200/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??