Продължавай!
Много малко биха те разбрали
В заблуда си отдавна
ти това го знаеш
Време е пред себе си да го признаеш,
други светове - пред теб да начертаеш
В силата си ти
защо така се колебаеш?
Вярвай, че го можеш и че го желаеш!
Много малко биха те разбрали,
но ти бъди кристален отпечатък,
за всеки, който те докосне!
Ти го можеш и го знаеш,
сърце мое - продължавай!
© А.А. Все права защищены