"Продължавам без теб"
Ще продължавам без теб по житейския път
и ще спирам, колкото да си поема дъх.
Че всичко ме боли от твоята любов -
за да го преживея - на всичко съм готов.
Знам, не мога да изтрия спомена за теб,
но и да призная - не се и опитвам.
Всичко е различно, не е същото без теб.
Ще мога ли пак някога друга да обичам?
Трудно ми е да заспивам без теб нощем
и не спирам да мисля за теб още.
Нощта бавно и мъчително се сменя в ден
и наново започва кошмарът с мен.
Но аз трябва да продължа да се боря -
да спра да вярвам в любовта, в тази лъжа.
Стига ми в толкова пламъци да горя.
Ще порасна и сам ще продължа.
Аз трябва, трябва да продължа без теб,
не мога да живея със сковано сърце от лед.
Много научих и изгубих в краткия си живот -
благодарение на теб и чувството, наречено Любов.
24 декември 2009 год.
Можете да видите клипа към текста на този адрес: http://vbox7.com/play:197233a4
© Георги Алексов Все права защищены