19 мар. 2017 г., 12:27

Продължение... 

  Поэзия » Гражданская
513 1 0

127/Щом сутрин рано се събудя,

„посятото” ще посетя.

И  стъпвам  в двора да се трудя

и жадните да напоя...

Аз заедно със тях оставам,

Съвети  всякакви да давам

да чакам да ме разберат.

Тук чувствата ни са взаимни.

Не казвам туй, че е любов,

а някакъв природен зов,

без злоба и без бойни бивни.

Със настроение във мен,

започвам чакания Ден!

© Hristo Slavov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??