23 сент. 2021 г., 08:25

Прохождане на поет 

  Поэзия
261 0 0

 Той прохожда
 в каменни обувки,
 с наранени боси стъпала.
 Малки крачки,
 спъвания... Счупени,
 палците изтръпнали болят.
 
 Ала крачи
 в строя на поетите.
 В строя на поетите е сам.
 И прегракнал, с думи
 до заекване
 пее химна. Пътят е избран.
 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??