Проклето да е моето сърце,
че дори за миг не спря да те обича.
Проклети да са моите ръце, че не се научиха
друга да прегръщат .
Проклети да са моите очи,
че друг когато видят, се затварят.
Проклети да са, но проклет бъди и ти,
на чувствата ми щом не отговаряш.
© Нели Балабанова Все права защищены