29 nov 2012, 11:16

Проклинам се 

  Poesía » De amor
630 0 1

Проклето да е моето сърце,

че дори за миг не спря да те обича.

Проклети да са моите ръце, че не се научиха 

друга да прегръщат .

Проклети да са моите очи,

че друг когато видят, се затварят.

Проклети да са, но проклет бъди и ти, 

на чувствата ми щом не отговаряш.

© Нели Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??