29.11.2012 г., 11:16 ч.

Проклинам се 

  Поезия » Любовна
632 0 1

Проклето да е моето сърце,

че дори за миг не спря да те обича.

Проклети да са моите ръце, че не се научиха 

друга да прегръщат .

Проклети да са моите очи,

че друг когато видят, се затварят.

Проклети да са, но проклет бъди и ти, 

на чувствата ми щом не отговаряш.

© Нели Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??