29 нояб. 2005 г., 20:56

Проклинам този сън 

  Поэзия
1088 0 4
Сънувам най-искрените ти сълзи. Сънувам изгрева и залеза в очите ти. Сънувам, че и тебе те боли, че в тебе има още спомен от ръцете ми. Сънувам изпепеляващите ти целувки. Усещам във съня си аромота ти дори. Сънувам, а утрото безмилостно идва, за да ми напомни, че цяла пропаст ни дели. Сънувам допира на топлата ти, гладка кожа. Сънувам блясъка в очите ти. Сънувам просто: в силуети и мечти. Сънувам и тайно се надявам, че и мен сънуваш ти...

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??