Понякога мисля за тебе
аз още те крия в сърцето си
и ти дори не знаеш това
аз знам че ти прости
и тръгна защото трябваше
така, а винаги раздялата боли
особено когато обичаш
но все пак някак си остана
скрита във сърцето ми
като проклятие
за да не мога да обичам
силно никого след теб
© Ник Все права защищены