17 мая 2007 г., 20:00

Пролет 

  Поэзия
593 0 3
В зелени одежди, коси разпиляла
и пъстри цветя вплела в тях,
и полъх на нежност в душата е сбрала,
по мъничко носи на нас.

От зимния сън събуди земята
и цветно килимче по нея разстла.
Пропяха и птички, да чуят децата,
че пролет при нас е дошла!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??